top of page
  • Writer's pictureGergely Buttinger

A Geekkirály szigete - A Sárkányfészek története, Beszélgetés Papp Cseperkével

Beszélgetőtársak: Nagy Sándor és Buttinger Gergely házigazda

Extra: Helyszíni tudósítás a moziból, megnéztük a Dungeons & Dragons filmet



A Sárkányfészek több volt, mint egy egyszerű bolt. A Sárkányfészek egy intézmény volt, egy kicsi klubhelység, egy biztos pont a városban, ahol egész nap lehetett beszélgetni a hétvégi kalandokról és még kockákat is kaphatott az ember. Miután bezárt, az összes rpg bolt és klub ezt a hangulatot akarta újra megteremteni. Bár rövid ideig működött (1992 és 1995 között), kitörölhetetlenül benne maradt az akkori szerepjátékos társaság szívében emléke. Az alapítóval, Papp Cseperkével idézzük fel az intézmény alakulását és pályafutását. Buttinger Gergely házigazda Nagy Sándorral közösen kérdez és nosztalgiázik.


A műsor végén helyszíni tudósítunk a moziból, ahol megnéztük a Dungeons and Dragons, Honor Among Thieves c. filmet azokkal a régi játékostársakkal és barátokkal akikkel anno a Sárkányfészekben is megfordultunk. Akik a riportban szerepelnek: Papp Cseperke (Csepi), Horváth Norbert (Herbie), Jakab Zsolt (Kuvik), Kovács Adrián (Kovi), Rokonai Balázs (Roki), Reiter András (Rejti), Bábolnay Péter, Horváth Réka.



Köszönjük megtisztelő figyelmeteket! További információk, komment lehetőségek, visszajelzések és szeretet nyilvánítások az alábbi linkeken lehetségesek.


Podcastunk a buzzsprout-on az összes linkkel ahol hallgatni lehet:






1,091 views2 comments

2 Comments


csanad
Apr 16, 2023

Én 69-es vagyok, de én vagyok a legfiatalabb. András és Nyúl is 66-os. Jó volt ezt meghallgatni, köszi srácok. Ha magazinokról akartok beszélgetni, állok rendelkezésre.

Like

Miklós Füle
Miklós Füle
Apr 15, 2023

500x52=26.000Ft :)

Like
bottom of page